Aanmelden als deelnemer
 1. Hier kun je je aanmelden om op Wereldlichtjesdag in de Stevenskerk een kaars te branden voor een overleden kind.
  Het is niet verplicht, en we begrijpen het ook als je je aanmeldt en om wat voor reden dan ook toch niet in staat bent om er die avond te zijn. Laat het ons even weten, dan zorgen we dat wij jouw kaars aansteken als je dat wilt.
 2. Wat is de naam van het kind dat jij herdenkt?*
  Vul de naam in van het kind dat je herdenkt
 3. Als je dat fijn vindt, noemen we de naam van het kind waar jij je lichtje voor brandt. Dat kan voluit zijn of alleen de voornaam. Het is, gezien het aantal kinderen dat we herdenken, helaas niet mogelijk om meer te noemen dan voor- en eventueel achternaam. En "kindje Janssen"...ook dát is een naam. Je kunt hieronder aangeven wat je voorkeur heeft.
 4. Wil je dat we de naam van het kind noemen?*
  Maak een keuze
 5. Hoe wil je dat we het kind noemen?*
  Vul hier in hoe je wil dat we je kind noemen tijdens Wereldlichtjesdag
 6. Omdat we een ieder die komt een eigen plek gunnen, willen we graag weten met hoeveel mensen je denkt te komen. We gaan daarbij uit van een maximum van 6 personen. Als je met meer mensen wilt komen, vermeld dit dan even in het opmerkingenveld hieronder. Dan nemen we contact met je op om te overleggen.
 7. Met hoeveel mensen kom je?
  Geef aan met hoeveel mensen je komt
 8. Hieronder willen we graag wat persoonlijke gegevens, zodat we eventueel contact met je op kunnen nemen
 9. Naam*
  Vul je naam in
 10. E-mailadres*
  Vul een geldig e-mailadres in
 11. We kunnen ons voorstellen dat je iets wilt delen over het kind waarvoor jij een kaars aansteekt. Misschien wil je ons iets vertellen over wie hij of zij was, hoe dit verlies gebeurde of wat jou helpt om dit verlies te kunnen dragen. Voel je vrij hierover te vertellen. Doe dit alleen wanneer je hier zelf behoefte aan hebt, het is absoluut geen voorwaarde om een kaars te branden!
 12. Wat je wilt delen
  Invalid Input
 13. Eventuele vragen of opmerkingen kun je hier kwijt
 14. We ontmoeten je graag in de Stevenskerk in Nijmegen. Je bent welkom vanaf 18.00 uur, de bijeenkomst begint rond 18.30 uur.
 15. *
  Dit is een verplicht veld